[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز تحقیقات::
معرفی افراد::
فعالیت های علمی پژوهشی::
اخبار و اطلاعات جاری::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
وب سايت اين مركز را چگونه ارزيابي مي فرماييد؟
كارآمد و پربار
قابل قبول
مي تواند بهتر باشد
متوسط
   
..
اطلاعات تماس
AWT IMAGE
  تهران ، نارمک ، دانشگاه علم و صنعت ایران،، دانشکده برق، مرکز تحقیقات نانوپترونیکس
کد پستی: 13114-16846
 تلفن: 73222667-021
فکس: 73225777-021
پست الکترونیک:
nrc( -At -) iust.ac.ir
..
:: دفاعیه کارشناسی ارشد ::
 | تاریخ ارسال: 1395/6/31 | 

آقای حسین عرب از دانشجویان فعال مرکز تحقیقات نانوپترونیکس در تاریخ 31 شهریورماه از پایان نامه خود تحت عنوان "طراحی و شبیه سازی الگوریتم های تشخیص نوع تهدیدات لیزری،زاویه ی تهدیدات و پارامترهای دقت تشخیص در سیستم هشدار دهنده ی لیزری" با موفقیت دفاع نمودند.

استاد راهنما: پروفسور شهرام محمد نژاد

هیات داوری: دکتر محمدعظیم کرمی؛ دکتر علی افضلی کوشا

چکیده:

با توسعه ی علوم و تکنولوژی، سلاح های هدایت شونده ی لیزری با دقت بسیار بالا، متداول و غالب گشته اند. به منظوردفاع موثر در برابر این سلاح ها، به سیستم دفاع لیزری با نام "سیستم هشداردهنده ی لیزری" نیاز می باشد. این سیستم برای اقدام متقابل در برابر بمب ها و موشک های هدایت شونده ی لیزری و همچنین فاصله یاب ها و علامت گذارهای لیزری قابل استفاده می باشد. در این پایان نامه پس از معرفی انواع تهدیدات لیزری و مشخصات هر یک از آنها و نیز انواع روش های تشخیص تهدیدات لیزری، مدلی برای گیرنده ی هشداردهنده ی لیزری معرفی می شود که بر مبنای آن، قادر خواهیم بود شرایط مختلف آب و هوایی و اثرات هر نوع از تابش خورشید را بررسی نموده، همچنین تاثیر تغییرات ناچیز در تک تک پارامترها بر عملکرد گیرنده در شرایط مختلف آب و هوایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در ادامه مدلی برای زیرسیستم اپتیکی گیرنده معرفی می شود که قابلیت تعیین میدان دید مورد نیاز را دارا می باشد. همچنین ساختار گیرنده توانایی شناسایی پالس های لیزری کوتاه را فراهم می آورد. در ساختار ارائه شده پس از بهینه سازی، به ضریب انتقال اپتیکی بسیار خوب، ضریب جذب و انعکاس بسیار پایین و همچنین ابیراهی کوچک دست پیدا کرده ایم و در نهایت، نسبت سیگنال به نویز در این زیرسیستم اپتیکی، مقداری قابل توجه بوده و عملکرد گیرنده در فواصل دورنسبت به منبع تهدید لیزری و در شرایط جوی مه آلود و دماهای پایین نیز بسیار مناسب است. همچنین ابعاد زیرسیستم اپتیکی طراحی شده تا حد ممکن کوچک شده است که این امر نیز منجر به کاهش وزن و ابعاد کلی سیستم هشداردهنده ی لیزری خواهد شد. در انتها نیز چیدمانی برای آرایه های اپتیکی ارائه می شود که بر مبنای آن قادر خواهیم بود تا زاویه ی تهدیدات لیزری را با دقت 10 درجه محاسبه نماییم که این دقت در مقایسه با سیستم های متداول امروزی با دقت15 درجه ای، عددی مناسب و قابل توجه است. 

AWT IMAGE

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 4251 بار   |   دفعات چاپ: 842 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز تحقیقات نانوپترونیکس ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657