[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره مرکز تحقیقات::
معرفی افراد::
فعالیت های علمی پژوهشی::
اخبار و اطلاعات جاری::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
نظرسنجی
وب سايت اين مركز را چگونه ارزيابي مي فرماييد؟
كارآمد و پربار
قابل قبول
مي تواند بهتر باشد
متوسط
   
..
اطلاعات تماس
AWT IMAGE
  تهران ، نارمک ، دانشگاه علم و صنعت ایران،، دانشکده برق، مرکز تحقیقات نانوپترونیکس
کد پستی: 13114-16846
 تلفن: 73222667-021
فکس: 73225777-021
پست الکترونیک:
nrc( -At -) iust.ac.ir
..
:: جلسه هفتگی با دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1393/11/29 | 

 

AWT IMAGE                              AWT IMAGE

جلسه با حضور آقای دکتر محمد نژاد و جمعی از دانشجویان کارشناسی ارشد به نام های آقایان : اسکویی ،فیاضی فرد ،روایی ، خلفی ،عرب ، صفرزاده ، توحیدی فر ، باغبان و خانم بهرامی به عنوان دبیر جلسه روز دوشنبه مورخ 27/11/93 تشکیل شد.

  در ابتدای جلسه آقای دکتر محمدنژاد در مورد حضور دانشجویان در جلسات ، سمینارها، دفاعیه ها و کلاس های درس صحبت کردند و تاکید کردند که حضور دانشجویان در این جلسات باعث پیشرفت علمی و تجربی آنها خواهد شد.همچنین آقای دکتر محمدنژاد دانشجویان را موظف به حضور مستمر از ساعت 8 صبح تا 17 عصر درمرکز تحقیقات نانوپترونیکس دانستند.

  در ادامه جلسه دانشجویان به توضیح فعالیتهای علمی خود در طول دو هفته ی اخیر پرداختند و آموخته های خود را به افراد جلسه ارائه دادند در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.

  گزارش کار آقای مهندس اسکویی : در ابتدا مجموعه فعالیت های انجام شده از جلسه قبل تا کنون به اختصار توضیح داده شد. در این راستا مجموعه فعالیت های انجام شده در رابطه با مقاله مروری شرح داده شد که مربوط به بررسی زیرسیستم توان دو ماهواره MSX و STSAT-3 بود. در نهایت مقرر شد تا جلسه بعدی عنوان مقاله مروری تعیین شود و با مشارکت دوستان گروه سیستم آزمایشگاه، مقاله مروری تا اردیبهشت 94 تمام شود.

  گزارش کار آقای مهندس فیاضی فر د: ایشون در این جلسه به صورت خلاصه توضیحاتی پیرامون مقالاتی که خوانده شده بود ارائه دادند و عنوان مقاله خودشان را مشخص نمودند.توضیحاتی در در مورد ویژگیهای باتری های لیتیوم-یون داده شد و علت برتری آنها نسبت به نوع نیکل –کادمیومی و نیکل هیدروژنی در کاربردهای فضایی بررسی شد. همچنین در مورد مقاله مروری آقای مهندس اسکویی و نحوه ی همکاری با ایشان و نیز مقالاتی که به ایشان داده شده بود تا ترجمه شود و نتایج تحویل مهندس اسکویی شود توضیحاتی داده شد.در آخر مقرر شد برای جلسه آینده مقدمه مقاله آماده شده و تحویل دکتر محمدنژاد شود.

  گزارش کار آقای مهندس خلفی : توضیحاتی در مورد فعالیتهای انجام شده در راستای موضوع مقاله ارائه شد و مقدر گردید تا جلسه ی آینده در مورد موضوع طراحی الگوریتم و شبیه سازی کمینه سازی اثر سایه جزئی در آرایه های خورشیدی مقدمه ای آورده شود.

  گزارش کار آقای مهندس توحیدی فر : در مورد موضوع سمینار ایشان صحبت شد و موضوع پیشنهادی مبنی بر" بررسی و تحقیق در زمینه ی تکنولوژی های جدید برای ساخت سلولهای خورشیدی با راندمان بالا و هزینه پایین" مطرح گردید و مقرر شد تا آخر هفته آینده موضوع قطعی برای سمینار تعیین شود.

  گزارش کار آقای باغبان : بعد از اینکه در جلسه قبل در زمینه های ساخت انواع سلول های پلیمری ، هیبریدی و تاثیرات مواد II - VI مطالعه شد و از طرفی انواع روش های printing و coating لایه های نازک و حوزه ی کاری هر روش مورد بررسی قرار گرفت و مقدر شد بین این موضوعات و همچنین انواع خطاها در سلول خورشیدی یه موضوع کلی به همراه ارائه سمینار تا پایان هفته انجام شود.

  گزارش کار اقای مهندس صفرزاده : بنابر صحبتهای قبلی پیرامون تعیین موضوع مقاله،در این جلسه آقای صفرزاده به بیان عناوین مختلف پیشنهادی برای مقاله و کارهای مرتبطی که در این زمینه انجام شده بود پرداختند.همچنین قرار بر این شد که در جلسه ی بعد عنوان مقاله ی خود را همراه با مقدمه ی مقاله تحویل آقای دکتر محمدنژاد بدهند.

  گزارش کار آقای مهندس عرب : حوزه ی تحقیقاتی ایشون در ارتباط با لیزرها است بر این اساس آقای دکتر محمدنژاد به ایشان پیشنهاد کردند موضوع مقاله خود را در ارتباط با سرعت سنج ها و فاصله یابها انتخاب کنند.ایشون باید موضوع و مقدمه ی مقاله ی خود را تا پایان هفته ی آینده تحویل دهند.

  گزارش کار آقای روایی : آقای روایی توضیحاتی در مورد ماهواره ها و توان آنها دادند و اعلام کردند که موضوع مقالیشان در این راستا است.همچنین آقای اسکویی ارزیابی خود را در این رابطه مطرح کردند.

  در آخر جلسه آقای دکتر محمدنژاد دانشجویان را به تلاش و همت بیشتر دعوت کردند.

دفعات مشاهده: 2791 بار   |   دفعات چاپ: 782 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز تحقیقات نانوپترونیکس ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4709